Portal instructies

247 Lasersnijden werkt met een online portal om uw producten snel en gemakkelijk te beoordelen en te offreren. De 247Portal is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om aanvragen van uw snij en zetdelen te behandelen. Graag laten wij u zien hoe onze portal werkt en aan wat voor specificaties uw tekeningen moeten voldoen.

Werking portal

Onze online portal is toegankelijk voor iedereen die een aanvraag wil indienen. Registreer u via ONLINE PORTAL en u kunt meteen beginnen zonder verificatie van ons. De werking van de portal is als volgt: Registreer je als klant, Upload jouw tekeningen, Selecteer het materiaal, Selecteer de dikte van het materiaal en het aantal benodigde delen. Voeg eventueel de nabewerkingen scherpe kanten breken toe en selecteer de gewenste leverdatum.

Lees meer

Instructievideo's

247 Lasersnijden heeft voor u een eenvoudige instructievideo gemaakt om het gebruik van onze online portal te verduidelijken. Als u naast deze video en uitleg over de online portal nog vragen heeft kunt ons altijd rechtsreeks benaderen via mail verkoop@247lasersnijden.nl of per telefoon op 088-7422222.

Lees meer

Aanleverspecificaties tekeningen

Het team van 247 Lasersnijden zit altijd klaar om uw aanvragen te behandelen. Het is daarbij voor u van belang dat de tekeningen aan bepaalde specificaties voldoen. Om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te kunnen behandelen hebben we hier wat aanleverspecificaties op een rij gezet waaraan uw tekeningen moeten voldoen.

Lees meer

Specificaties Lasersnijden

247 Lasersnijden heeft de mogelijkheden gespecificeerd voor u en op een rij gezet. Indien er vragen zijn die (deels) buiten deze specificaties vallen zoeken wij graag naar een oplossing met u. In samenwerking met ons zusterbedrijf 247 Watersnijden of een van onze collega snijbedrijven kunnen wij uw totale aanvraag daardoor toch marktconform offreren.

Lees meer

Specificaties Kanten

247 Lasersnijden kan voor u ook het kantwerk of zetwerk verzorgen. Onze kantsoftware kan in een vroeg stadium al beoordelen of wij u delen kunnen zetten en indien dit niet het geval is nemen wij meteen contact met u op om het product door te spreken. Om een goede start te maken tijdens het engineeren heeft 247 Lasersnijden een aantal specificaties op een rij gezet waaraan uw onderdeel moet voldoen om dit op de juiste manier te kunnen zetten.

Lees meer

Specificaties Tappen en Soevereinen

Na het lasersnijden kunnen wij uw producten voorzien van een nabewerking zoals tappen en/of soevereinen. De gaten worden door onze lasersnijmachine nauwkeurig gesneden in maat en positie. Tappen tot M16 en soevereinen is een van onze veelgevraagde nabewerkingen. 247 lasersnijden heeft voor u een aantal specificaties op en rij gezet wat de mogelijkheden zijn en waaraan de tekeningen moeten voldoen.

Lees meer

Specificaties Afbramen

247 Lasersnijden beschikt over verschillende soorten afbraammachines. Met deze machines worden na het lasersnijden de scherpe kanten van het product verwijderd zodat er een handvriendelijk product ontstaat. Ook is het mogelijk om een radius aan te brengen aan het contour van het product voor een optimale hechting en laagdikte van de coating.

Lees meer