Kanten / Buigen

Machine specificaties:

Merk: Trumpf
Type: Trubend 5230S
Maximale perskracht: 230 ton
Maximale lengte van het product: 4000 mm

Portal specificaties

U kunt bij 247 Lasersnijden uw plaatwerk ook laten kanten, nadat dit is gesneden op onze lasersnijmachines.

Het kanten, ook wel buigen of plooien genoemd, kunt u eenvoudig tegelijk met uw lasersnijwerk bestellen via onze webportal. Tijdens het maken van de aanvraag controleert de online webportal de maakbaarheid van uw product en corrigeert automatisch de uitslag van het plaatmateriaal voor de lasersnijmachines. Deze combinatie zorgt ervoor dat beide productieprocessen perfect op elkaar afgestemd zijn en de maatvoering van het eindproduct gewaarborgd is.

Onze ultramoderne kantbanken zijn voorzien van automatische hoek-meetsystemen en werken met volledig digitale kantprogramma’s, waardoor uw producten van hoge kwaliteit zijn en steeds op exact dezelfde wijze worden geproduceerd.

247 Lasersnijden beschikt over een groot assortiment kantgereedschappen, waarmee de meest gangbare bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Al onze machines zijn digitaal verbonden, waardoor u als klant realtime inzicht heeft in de status van uw opdrachten. Door deze uiterst efficiënte manier van werken worden fouten tot een minimum beperkt en zijn onze levertijden kort, tegen marktconforme prijzen. Door dit realtime inzicht en onze ruime voorraden, kunnen wij snel schakelen als u een spoedopdracht heeft.