Lasersnijden

Machine specificaties:

Merk: Trumpf
Type: Trulaser 5030 Fiber
Automatisering: Trumpf Liftmaster

Capaciteit:

  • Staal: 25 mm
  • RVS: 25 mm
  • Aluminium: 20 mm
Bekijk het assortiment

Lasersnijden is de start van ons proces. Onze Trumpf fiberlaser is voorzien van een liftmaster welke de machine automatisch belaad en ontlaad. Hierdoor kunnen wij 24/7 produceren, wat resulteert in een snelle levertijd tegen een marktconforme prijs. De liftmaster is voorzien van transportbandjes op de vorken, waardoor er krasarm gewerkt wordt. De machine is voorzien van veel hightech opties, zoals een automatische nozzle wisselaar en diverse snijpakketten, dit resulteert in een kwalitatief hoogwaardig product en een uiterst efficiënt proces qua verbruik van materiaal, gas en energie.

Wij kunnen staal en RVS snijden tot een maximale dikte van 25 mm, voor aluminium is dit 20 mm. Ook het lasersnijden van messing, koper en traanplaat behoort tot de mogelijkheden.

De machine wordt volautomatisch aangestuurd door onze productie software volgens Industrie 4.0 standaarden. De software combineert automatisch de klantopdrachten en materialen en nest deze optimaal in de plaat, waardoor handling wordt geminimaliseerd en afval tot een minimum wordt beperkt. Het systeem beheert ook automatisch de restplaten en de materiaalcertificaten, waardoor de traceerbaarheid van het materiaal gewaarborgd is.

De machine is volledig connected in onze papierloze fabriek, waardoor voor u als klant een realtime overzicht ontstaat van de status van uw opdracht. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om snel te schakelen in het geval u een spoedopdracht heeft.

Specificaties Lasersnijden